Ønsker du et virkelighedstjek og få afprøvet dine personlige og faglige kompetencer i et eksekverende og forretningsorienteret HR-miljø, samt bidrage til udviklingen af en iværksættervirksomhed drevet af ildsjæle? Så er du måske GO:WORKs nye HR-praktikant fra februar 2018.

Et indblik i hvad det vil sige at være praktikant hos os:

https://www.youtube.com/watch?v=JvyxkY_i3EM

Om os

GO:WORK er en vikar- og rekrutteringsvirksomhed ejet og ledet af en ukuelig iværksætter. Du vil blive del af et dynamisk team der pt. tæller: to studentermedhjælpere, tre HR konsulenter, en senior konsulent, en økonomiassistent og en Commercial Manager (iværksætteren ;-)).

GO:WORK fokuserer på rekruttering af unge og studerende til midlertidige og permanente stillinger inden for en række områder. Det afgørende for virksomhedens succes er, at der til enhver tid udvælges de absolut bedst egnede kandidater til de respektive jobs – mennesker med den rette holdning. Vi servicerer virksomheder i hele Danmark fra kontoret i Odense C.

Vi tilbyder dig  

En udfordrende og varierende hverdag i en iværksættervirksomhed, hvor du indgår som en vigtig spiller i relation til den daglige drift, og til at sikre en optimal service over for kunder og kandidater. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med en iværksætter, der vil fungere som din praktikvejleder, og få en bred kontaktflade til mange typer mennesker.  Du vil få stort ansvar i virksomheden, samt egne ansvarsområder, der vil være tilpasset til dine kompetencer. Det ligger os meget på sinde, at du får et udviklende og lærerigt forløb, som du kan bruge i din videre færd.

Tidligere praktikant, nu fastansat, Lena Henriksen siger: ”At blive praktikant i GO:WORK er noget af det bedste der er sket for mig. Jeg har udviklet mig ekstremt både fagligt og personligt, fordi man får lov til at være inde over alle områder i en rekrutteringsproces, og opleve alle aspekter i hvordan man driver en virksomhed – og så er det bare et skønt arbejdsmiljø.”

Arbejdet indebærer bl.a.:

  • HR: Hele rekrutteringsprocessen fra jobannonce, til håndtering af ansøgninger, til interview, til ansættelse. Booking af vikarer, og skemalægning for mange forskellige virksomheder.
  • Administration: Håndtering af mail og telefon, og løbende opdatering af diverse databaser.
  • Salg & MarkedsføringHåndtering af website og sociale medier, kundekontakt og mersalg i forbindelse med opfølgning på vikarer.

Arbejdstiden er 25-37 timer om ugen. Du skal starte til august 2018, og praktikken varer 4-6 mdr. Forløbet tilpasses den enkelte kandidat og fastlægges inden opstart.

Praktikken er ulønnet og finder sted på vores kontor på Fjordsgade 11 1. sal, Odense C.

Om dig

  • Du er fleksibel, og har ikke noget imod at blive og hjælpe til, når der er behov for det.
  • Du skal kunne håndtere store udsving i aktivitetsniveau, hvor det forventes af dig, at du bevarer overblikket ved mange opgaver.
  • Du er proaktiv og vedholdende, hvilket vil sige, at du bliver ved med at klø på, indtil opgaven er løst, hvor umulig den end synes at være.
  • Du er selvstændig og initiativrig og dermed ikke bange for at kaste dig ud i at løse nye opgaver, da du hurtigt vil få overladt arbejdsopgaver, som vil være dit ansvar.
  • Du er struktureret og gør tingene ordentligt og dobbelttjekker om nødvendigt. Dvs., at du løser opgaven, som den forventes af dig, at den skal løses. Du springer absolut ikke over, hvor gærdet er lavest.
  • Du trives i en udadvendt rolle og kan kommunikere på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning hurtigst muligt til HR konsulent Jonas Jeppesen på: jonas@go-work.dk. Skriv: ”HR-praktikant” i emnefeltet.

Ring for yderligere oplysninger på tlf.: 66 10 65 00, i tidsrummet kl. 10.00-15.00. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.