Ufaglært chauffør (kræver blot almindeligt kørekort) – 3-4 mdrs. vikariat
Står du og mangler et job, og kan du lide at være fysisk i gang? Så er du måske den medarbejder, vi står og mangler. GO:WORK søger på vegne af vores kunde i Smørum en ufaglært chauffør til et længere vikariat.

Jobbet

Som medarbejder hos vores kunde kommer du til at køre reservedele ud til virksomhedens kunder, samt løse diverse forefaldne opgaver.
Din profil

Du er engageret i dine opgaver, effektiv og overholder deadlines. Det er vigtigt, at du er stabil, og at du sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Du er grundig og selvstændig i din tilgang til arbejdet, og kan lide en struktureret arbejdsdag. Ydermere udfører du dit arbejde med fokus på god kundeservice, og du møder altid kunderne med et smil.
Jobbet kræver ingen tidligere erfaring, blot et almindeligt b-kørekort.
Arbejdstid

Der er tale om et vikariat med opstart i uge 10, som løber i frem til sommeren 2018, med mulighed for forlængelse.

Arbejdstiderne er mandag-fredag kl. 9.15-15.00.

Løn: 123 kr./t.

Ansøgning

Jobbet søges via GO:WORK’s JOBPORTAL. Hvis du har spørgsmål angående jobbet er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 66 10 65 00, imellem kl. 10.00-15.00.

Om os

GO:WORK kan tilbyde midlertidige og permanente stillinger inden for en række forskellige fagområder. Hos GO:WORK sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. Vi arbejder fokuseret på, at der til enhver tid udvælges de absolut bedst egnede kandidater til de respektive jobs – kandidater med den rette holdning.

Læs mere på: www.go-work.dk eller https://www.facebook.com/GoWork-1038258832854234/?fref=ts

JOBBET SKAL SØGES VIA GO:WORKs JOBPORTAL.

KLIK PÅ ‘ANSØG HER’ LINKET HERUNDER:

ansoeg2_border_2