Brænder du for at være en del af et team, hvor hurtighed og præcision står højest på dagsordenen? Er du god til at hjælpe til dér, hvor der er brug for det, og har du overblikket, der skal til for at være med til at skabe det optimale flow i et velfungerende team? Så er du måske lige den, GO:WORK søger på vegne af vores kunde i Aalborg.

Om jobbet
Jobbet består primært af pakning og fordeling af varer på lager – samt diverse forefaldende lageropgaver. Virksomheden ligger i Aalborg SV og er et sted, med gang i den og en uformel omgangstone. Jobbet kræver:

– At du er klar på hårdt fysisk arbejde.

– At du er god til at overholde deadlines, for at forsendelsen kommer af sted til rette tid.

– At du kan håndtere et højt arbejdstempo og til tider lange arbejdsdage.

– At du er struktureret og trives med at arbejde i et engageret team, hvor alle bliver for at hjælpe med at færdiggøre arbejdet.

Arbejdspladsen har et rigtig behageligt miljø, med en nærværende og venskabelig omgangstone, samt god humor.

Jobbet kræver ingen tidligere erfaring med denne slags arbejde.

Arbejdstider
Der vil være faste vagter tirsdage og torsdage fra 05:00 og 4-7 timer frem – indtil dagens arbejdsopgaver er afsluttet.

Opstarten er hurtigst muligt

Timelønnen er kr. 120.

Om dig
Vi forventer, at du tænker logisk og trives med at arbejde sammen med et hurtigt arbejdende og kompetent team. Du er hurtig på fingrene, meget detaljeorienteret, og har nemt ved at sætte dig ind i nye opgaver.

Du kan se dig selv i dette job i en længere periode. Det er vigtigt, at du er mødestabil og sætter en ære i at møde til tiden. Du er fleksibel og har mod på at blive et par ekstra timer, hvis behovet skulle opstå.

Samtidig er du en god kollega med en høj arbejdsmoral, som har lyst til at være en del af et team, hvor kvalitet og leveringssikkerhed er i højsædet.

Ansøgning

Jobbet søges via GO:WORKs JOBBANK.
Vi arbejder løbende med de indsendte ansøgninger, så send derfor din ansøgning hurtigst muligt, hvis opslaget har interesse.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i tidsrummet 10:00 – 15:00 på telefonnummer: 66 10 65 00.

Om GO:WORK

GO:WORK kan tilbyde midlertidige og permanente stillinger inden for en række forskellige fagområder. Hos GO:WORK sætter vi den personlige oplevelse i første række, og det er vigtigt for os, at vores vikarer og kunder oplever et godt samarbejde og match. Vi arbejder fokuseret på, at der til enhver tid udvælges de absolut bedst egnede kandidater til de respektive jobs – kandidater med den rette holdning.
Læs mere på: GO:WORK.DK eller på vores facebook side: FACEBOOK.COM/GOWORK.

JOBBET SØGES VED AT KLIKKE PÅ ANSØG HER:

ansoeg2_border_2