Ansøgningsproces

1. Jeg opsøger GO:WORK

Har et af vores jobopslag fanget din interesse? Eller lyder et vikar-/studiejob hos GO:WORK som noget for dig? Så sender du en jobansøgning til os gennem vores jobportal, som du automatisk bliver sendt videre til, når du trykker på ”ansøg her” i jobopslaget.

2. Vi modtager din ansøgning

Når vi i GO:WORK modtager din ansøgning, læser vi den og giver dig en tilbagemelding snarest muligt.
Vi ringer til dig, hvis du sender os en ansøgning på et tidspunkt, hvor vi står og mangler nye medarbejdere/vikarer, og vi har vurderet din ansøgning som relevant for de stillinger vi kan tilbyde. Vi ringer typisk til dig for at indkalde dig til en samtale hos os. Hvis vi i løbet af telefonsamtalen vurderer, at du ikke skal kaldes ind til en samtale, får du besked, og forløbet vil stoppe her.
Hvis stillingen du ansøgte til, er blevet besat til en anden, eller vi hos GO:WORK ikke søger nye medarbejdere/vikarer, vil du modtage et afslag pr. e-mail. Ligeledes, hvis du ikke matcher vores medarbejder-/vikarprofil, vil du også modtage et afslag.
Dog skal det bemærkes, at selvom du skulle modtage et afslag på en specifik stilling du har søgt, er du mere end velkommen til at søge igen en anden gang, hvis en ny stilling skulle fange din interesse.

3. Jeg bliver kaldt ind til samtale

Selve samtalen:
Du bliver kaldt ind til en stille og rolig snak hos os, som vil vare ca. 30 minutter. Her vil du høre mere om, hvad GO:WORK kan tilbyde lige netop dig, og vi kan lære noget mere om, hvem du er.

Efter samtalen:
Efter vores snak vil vi kigge på din profil og se, om vi kan matche dig med en eller flere af vores kunder. Finder vi det perfekte match i dig, vil du modtage et opkald fra os, hvor vi vil meddele dig, at du er blevet tilknyttet og byde dig velkommen til GO:WORK-teamet. Modsat, hvis vi vurderer, at du ikke er et match med nogle af vores kunder, vil vi ringe til dig og meddele dig dette.

4. Jeg er blevet tilknyttet GO:WORK!

Som en del af GO:WORK-teamet, kan du forvente, at vi gør hvad vi kan, for at det bliver en positiv oplevelse for dig at være medarbejder i GO:WORK.
Når en kunde, der matcher din profil, har brug for ekstra ressourcer, ringer vi til dig, og din første arbejdsdag som GO:WORKER kalder!

Skulle der opstå spørgsmål før, under eller efter ansættelsesprocessen, er du altid mere end velkommen til at ringe, skrive eller komme forbi os på vores kontor på Fjordsgade, så giver vi en kop te eller kaffe.