GO:WORK Eksamensvagter

Vi sørger for:

  • Al administration før, under og efter eksamen– inklusiv en holdleder på selve dagen.
  • En løsning tilpasset netop jeres behov.
  • Leveringssikkerhed – vi har eksamensvagter på standby i tilfælde af sygdom.

Tilsynet udføres af:

  • IT-kyndige og kompetente eksamensvagter, som har fokus på sikkerheden til eksamen.

Jeres fordele er:

  • Besparelser på løn- og administrationsomkostninger.
  • Fleksibilitet, stabilitet og sikkerhed.

Hvorfor GO:WORK?

Hør det fra Skanderborg Gymnasium her!

Hos GO:WORK går vi op i, at hele processen skal forløbe så effektivt som muligt således, at I får frigivet tid til andre opgaver. Vi sætter derfor en ære i at kommunikere klart og præcist. Vi er fleksible, og hos os kan I altid forvente et hurtigt svar. Vi ønsker et tæt samarbejde med vores kunder, som via evaluering og den løbende dialog gør os til mere end blot en leverandør. I videoen til højre kan I møde Jacob Peter Thomsen, Uddannelsesleder på Skanderborg Gymnasium, som her fortæller om samarbejdet med GO:WORK.
Flere informationer om GO:WORK kan findes her.

 

 

KONTAKT OS I DAG PÅ TLF.: 66 10 65 00

 

KONTAKT OS I DAG PÅ TLF.: 66 10 65 00

Kort sagt – Hvordan foregår processen

Før eksamen

Vi afdækker i fælleskab jeres behov og rekrutterer derefter de rette medarbejdere, som opfylder netop de kriterier, som I sætter op. De instrueres i jeres regler og procedurer for at sikre en høj grad af sikkerhed. På selve dagen vil der være en holdleder, som er kontaktperson og dermed formidler mellem jer og staben af eksamensvagter. Gennem vores leveringssikkerhed fjerner vi jeres bekymring om eksamensvagter, som ikke dukker op eller har fravær grundet sygdom, da vi altid har sikret at have eksamensvagter standby, som kan træde til med kort varsel.

Under eksamen

Eksamensvagterne følger jeres regler og procedurer for at sikre, at både studerende og uddannelsesinstitutionen har de bedste forudsætninger for at gennemføre eksamen. De IT-kyndige vagter vil være behjælpelige både inden og under eksamen, hvis der skulle opstå problemer.

Efter eksamen

Når eksamen slutter, sørger vi for at sikre, at alt det praktiske herefter er i orden:

  • Vi sørger for at tjekke og registrere, at alle besvarelser er afleveret.
  • Vi søger for aflønningen af eksamensvagterne, som inkluderer alt fra at modtage timesedler til udbetaling af løn og feriepenge.
  • Vi afholder tilslut en intern evaluering med de rekrutterede eksamensvagter, hvorefter vi også ønsker at evaluere sammen med jer for at sikre, at jeres behov blev dækket optimalt.