Jonas Jeppesen
Jonas JeppesenHR konsulent
Jonas er en af vores HR konsulenter, som arbejder med opgaver som intern koordinering af opgaver, rekruttering, HR administration, løn administration, booking og meget mere. Han kan godt lide at læse fantasy eller en god krimi i sin fritid, eller at arbejde i sin have.
Julian Costinea
Julian CostineaHR konsulent
Julian er en vores HR konsulenter, som arbejder med opgaver som rekruttering, administration, booking, markedsanalyse, vagttelefon og meget mere. Julian er oprindeligt fra Rumænien, men flyttede til Odense i 2012, og har i den tid lært dansk. Når han ikke arbejder, læser han gerne russisk litteratur eller spiller PC og Playstation.
Arne Lauritzen
Arne LauritzenSenior konsulent
Arne er ansat som Seniorkonsulent. Han har arbejdet indenfor HR området i en længere årrække, og nogle af hans spidskompetencer er at skabe stærke relationer til virksomheder, og ikke mindst tiltrække og rekruttere de rette medarbejdere til disse. I sin fritid nyder han en fisketur, bruger tid med sin familie og forsøger at rejse så meget som muligt.
Ole Susé
Ole SuséSenior konsulent og indehaver
Ole er iværksætteren bag GO:WORK. Hans primære opgaver indebærer bl.a. den daglige ledelse af virksomheden, rekrutteringer og salg. I fritiden tager han sig af familien, når han ikke træner op til det kommende maraton.
Trine le Fevre
Trine le FevreBogholder
Trine er vores økonomi ansvarlig, som står for at holde styr på tallene i virksomheden. Hun er selvstændig freelance bogholder, og har været i branchen i 21 år. Hun kommer et par gange om måneden og holder os andre i ørerne. I sin fritid nyder hun sin have, at løbe en tur, eller at læse kriminalromaner.
Erik Dreiøe
Erik DreiøeHR konsulent
Erik er en vores HR konsulenter, som arbejder med opgaver som rekruttering, administration, booking, vagttelefon og meget mere. Fritiden bliver brugt på computerspil, og så har han bygget sin egen båd – den er dog ikke blevet testet endnu.