Lena Henriksen (Barsel)
Lena Henriksen (Barsel)HR konsulent
Lena er en af vores  HR konsulenter, som sidder med opgaver indenfor bl.a. tekstforfatning, rekruttering, booking, administration, og lønadministration. Når hun ikke er på arbejde, bruger hun meget af sin fritid på at synge i gospelkor og male malerier.
Jonas Jeppesen
Jonas JeppesenHR konsulent
Jonas er en af vores HR konsulenter, som arbejder med opgaver som rekruttering, HR administration, løn administration, booking, employer branding og meget mere. Han kan godt lide at læse fantasy eller en god krimi i sin fritid, eller at spille fodbold med vennerne.
Julian Costinea
Julian CostineaHR konsulent
Julian er en vores HR konsulenter, som arbejder med opgaver som rekruttering, administration, booking, markedsanalyse, vagttelefon og meget mere. Julian er oprindeligt fra Rumænien, men flyttede til Odense for 3 år siden, og har i den tid lært dansk. Når han ikke studerer eller arbejder, læser han gerne russisk litteratur eller spiller PC.
Arne Lauritzen
Arne LauritzenSenior konsulent
Arne er ansat som Seniorkonsulent. Han har arbejdet indenfor HR området i en længere årrække, og nogle af hans spidskompetencer er at skabe stærke relationer til virksomheder, og ikke mindst tiltrække og rekruttere de rette medarbejdere til disse. I sin fritid nyder han en fisketur, bruger tid med sin familie og forsøger at rejse så meget som muligt.
Ole Susé
Ole SuséSenior konsulent og indehaver
Ole er iværksætteren bag GO:WORK. Hans primære opgaver indebærer bl.a. den daglige ledelse af virksomheden, rekrutteringer og salg. I fritiden tager han sig af familien, når han ikke træner op til det kommende maraton.
Trine le Fevre
Trine le FevreBogholder
Trine er vores økonomi ansvarlig, som står for at holde styr på tallene i virksomheden. Hun er selvstændig freelance bogholder, og har været i branchen i 19 år. Hun kommer et par gange om måneden og holder os andre i ørerne. I sin fritid nyder hun sin have, at løbe en tur, eller at læse kriminalromaner.
Cecilie Lykke Husted
Cecilie Lykke HustedHR konsulent
Cecilie er en af vores HR konsulenter, som arbejder med opgaver som rekruttering, HR administration, booking, vagttelefon og meget mere. Når hun ikke er på kontoret, læser hun til hverdag til Cand. Negot. HRM og nyder tiden med sin kæreste og sine venner.
Louise Reitz Persson
Louise Reitz PerssonHR praktikant
Louise er vores nye HR praktikant, som får lov at prøve kræfter med opgaver som rekruttering, HR administration, booking, og meget mere. I sin fritid bruger hun det meste af sin tid på at træne eller hækle.
Emilie Danielsen
Emilie DanielsenHR assistent
Emilie er vores nye studentermedhjælper, hvis primære fokus vil være at passe vagttelefonen et par dage om ugen. Herudover vil hun komme til at hjælpe os med diverse opgaver på kontoret, når hun lige har tid. Til hverdag læser hun Cand. Merc. i Brand Management og Marketing, og tilbringer gerne sin tid med sin kæreste, veninder og familie.
Erik Dreiøe
Erik DreiøeHR praktikant