Studiejobs og Vikariater

Vi tilbyder både studiejobs og deltidsvikariater i spændende virksomheder. Dette gør os til det perfekte valg for dig, der godt kan lide eller har brug for at kunne tilpasse din arbejdsuge til netop dit liv.
Som vikar hos GO:WORK, vil du:

  • Opnå erhvervserfaring
  • Have mulighed for at tilpasse arbejdet til dine studier pga. den høje grad af fleksibilitet som vikar
  • Få mulighed for at etablere et netværk hos forskellige virksomheder
  • Få en spændende, alsidig hverdag med spændende opgaver og udfordringer
  • Få yderligere indkomst ved siden af SU´en.

Vi tilbyder studie- og deltidsvikariater inden for følgende fagområder:

Administration og salg
Ønsker du at arbejde med administration og salg, så kan jobbet indeholde arbejdsopgaver inden for kundeservice, administration, arkivering og lignende opgaver. Det kan blandt andet være i et Call Center, hvor man hjælper kunder, der ringer ind med spørgsmål til produkter.

Lager og produktion
Lager- og produktionsområdet byder på forskellige arbejdsopgaver, herunder: pluk og pak, sortering, containertømning samt arbejde med fødevarer, montage og betjening af industrielle maskiner. Har man truckcertifikat, kan man komme til at køre truck på lageret. Oftest arbejder man i teams, som arbejder sammen om at nå et fælles mål.

Eksamenstilsyn
Vi sender eksamensvagter til mange forskellige uddannelsessteder i hele landet. Som eksamensvagt står man med ansvaret for, at eksamenerne bliver gennemført så smertefrit som muligt. Man hjælper de studerende til at få en behagelig oplevelse, og sørger for at regler bliver overholdt før, under og efter eksamenen sammen med de andre eksamensvagter.

Event & Restauration
Event- & restaurationsbranchen byder på et væld forskellige opgaver, herunder: opsætning og nedrivning af scener samt siddetribuner, klargøring af konferencer, betjening af kunder, køkken- og serveringsopgaver, rengøring, oprydning og meget mere.

Mød en vikar

Simon er 22 år og læser på Syddansk Universitet i Odense. Han arbejder som vikar hos GO:WORK ved siden af sine filosofistudier. Se filmen og hør, hvad Simon synes, er fordelene ved arbejdet som vikar.